Hjerte bryllup mindekasse

329,00kr.479,00kr.

Med vores hjerte bryllup mindekasse kan I sikre, at minderne fra jeres store dag aldrig går tabt. Bestil nu og begynd at gemme jeres mest dyrebare øjeblikke i dag!

  • Unikt håndlavet design
  • Opbevar minderne sikkert i mange år
  • Vælg mellem flere forskellige farver
  • Skriv en personlig hilsen inde i låget
Vælg mellem to størrelser:
    • Medium 34x24x12cm
    • Large 40x30x14cm
Dato skrives i samme format som på designet. Produktionstid 2-7 dage

30 characters left

  • Tilvalg pris: 0,00kr.
  • Produkt pris: 329,00kr.
  • Total: 0,00kr.

Skab evige minder med vores hjerte bryllup mindekasse

Leder du efter en særlig måde at bevare minderne fra jeres store dag? Vores hjerte bryllup mindekasse er den perfekte løsning til at opbevare og værdsætte alle de uforglemmelige øjeblikke fra jeres bryllup. Denne smukke mindekasse er designet med omhu og kærlighed, og vil blive en elsket skat for jer begge.

Mindekassen er dekoreret med elegante hjerter, der symboliserer kærlighed og sammenhold. Den er ikke kun praktisk, men også en vidunderlig tilføjelse til jeres hjem, der vil minde jer om den særlige dag hver gang I ser på den.

Fordele ved Vvores hjerte bryllup mindekasse

1. Bevar vigtige minder: Saml bryllupsinvitationer, lykønskningskort, blomsterblade, fotos og andre kære minder på ét sted.
2. Romantisk design: Det smukke hjerte-design giver mindekassen et romantisk og tidløst udtryk, der passer perfekt til ethvert hjem.
3. Høj kvalitet: Fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at jeres minder bevares sikkert og i god stand.
4. Personlig: Gør mindekassen endnu mere unik ved at tilpasse den med jeres navne, bryllupsdato eller en særlig besked.

En betydningsfuld gave

Vores hjerte bryllup mindekasse er den perfekte gave til brudeparret. Den er ideel som bryllupsgave, årsdagsoverraskelse eller som en gave til jer selv for at fejre jeres kærlighed. Tænk på den glæde og nostalgi, som denne mindekasse vil bringe, når I sammen ser tilbage på de dyrebare minder fra jeres bryllupsdag.

Bestil din mindekasse i dag

Forevig jeres kærlighed med vores hjerte bryllup mindekasse. Bestil din i dag og begynd at samle på de mest værdifulde minder fra jeres liv sammen. Vores nemme online bestillingssystem og hurtige levering sikrer, at du får din mindekasse hurtigt og bekvemt.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp til at vælge den perfekte mindekasse? Vores venlige og hjælpsomme kundeservice står altid klar til at assistere dig. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe en smuk og meningsfuld samling af minder.

Se alle vores bryllups mindekasser her

Vores mindeboks er perfekt som gave til det nygifte par, eller som en særlig bryllupsdagsgave til din partner, hver bryllupsæske er håndlavet specielt til modtageren. Personliggjort med navnene på parret og datoen (tilvalg) for deres bryllupsdag, vil denne personlige bryllup mindeboks være en smuk skræddersyet bryllupsdagsgave, som det lykkelige par kan værdsætte for evigt. For den perfekte personlige bryllupsgave skal du ikke lede længere end vores luksus, specialfremstillede graverede bryllupsæsker. Også velegnet som par-jubilæumsgave/gave til kone/gave til mand. Den perfekte gave til det lykkelige par Hver æske kan også personliggøres, så den passer til enhver lejlighed, så hvorfor ikke ændre teksten til fødselsdage eller valentines dag? Gør også gaveæsken ekstra speciel ved at fylde den med dine egne specielle minder, før du giver den! Navnet/teksten må maks. være op til 25 bogstaver (Skriftstørrelsen vil blive justeret i overensstemmelse hermed) Datoen skrives som set på kassen. Hvis du ønsker at skrive andet end navne så er det også muligt. Udfyld det blot i feltet ‘Navne’.
Vælg størrelse

,

Vælg farve

, , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...

329,00kr.479,00kr.
399,00kr.529,00kr.
329,00kr.479,00kr.