Gave til 1 års fødselsdag

Se alle produkter

Kan du ikke finde den perfekte gave til 1 års fødselsdag til drenge eller piger, som måske kunne være med til at stimulerer hende eller ham fremefter?

En du holder af fylder et år. Den første fødselsdag nogensinde! Det er en stor dag og en spændende tid. Verden bliver pludselig større og der er mere at udforske. Som 1-årig begynder barnet at have deres egen personlighed, måske begynder de at få tænder og er begyndt at sige det første rigtige ord. Men børn er ikke gamle nok til at komme med gaveønsker eller fortælle os, hvad de ønsker sig. Så hvilken gave giver du til en der fylder 1 år? Det vil vi prøve at hjælpe dig med her hos Mini Mooh. Du kan her på siden se de gaveideer vi har fundet frem til både drenge og piger, som både er søde og samtidig stimulererende for barnets udvikling omkring 1 års alderen.  Nogle af de nedenstående ideer egner sig også som gave til baby eller som gaver til 2 årige.

Spejl til børneværelset

Giv et spejl til 1 års fødselsdagsgave. De fine spejle har mange fordele og funktioner og garantere en hyggelig stund for både barnet og forældre ved puslebordet eller i børneværelset.

Sæt et fint spejl op på børneværelset, som matcher de andre møbler og legetøjet. Spejle til børn findes i mange fine modeller og er en fantastisk indretningsdetalje, der måske kan pyntes og gøres til barnets helt eget.

Giv den lille 1 årig et unikt spejl på børneværelset, der matcher resten af rummet og legetøj. Vi har børnespejle i mange flotte modeller og det er en skøn indretningsdetalje, der kan dekoreres og laves om til barnets eget spejl.

Vores spejle er lavet af træ samt akryl, som betyder at der ikke er nogen skarpe hjørner og det kan ikke gå i stykker hvis det nu blev tabt eller kastet med, og det er dermed den mest sikre løsning for barnet og giver forældrene en ro i maven.

Se spejle

Mindeboks til barnets første år

Giv vores populære mindeboks i gave. Forældrende kan fylde mindeboksen med forskellige minder fra barnets opvækst – deres første outfit, yndlings bamsen, milepælskort, første sut og alt andet der er personligt . Det er en meget personlig gave som barnet  også kan få glæde af når h*n bliver ældre og kan i genopleve alle de særlige minder. Minderne opbevares sikkert i denne søde og skræddersyede mindeboks.

Vi har mange forskellige designs og farver at vælge imellem.

Se mindebokse

Stadig i tvivl om gaven?

Giv et gavekort i gave. Så kan gavemodtageren selv vælge hvad de lige præcis ønsker til deres lille barn.