FAQ

Få svar på dine spørgsmål her.

Vi sender pakker til:
Danmark,
Sverige
Finland
Belgien
Frankrig
Holland
Luxemborg
Monaco
Polen
Tyskland

 

Efter køb kan der ikke foretages ændringer MEN du kan altid prøve at kontakte os hurtigst muligt efter køb og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med eventuelle ændringer. Dette er dog kun muligt hvis produktionen på specialprodukter ikke er sat i igang endnu.

Du modtager en e-mail med tracking nummer, når din ordre er på vej.

Lagervarer: 1-3 dage
Bestillingsvare: 2-9 dage

Hvis en lagervare købes sammen med en bestillingsvare, så vil det først blive sendt når alle vare er produceret og klar til afsendelse.

Bestillingsvare såsom mindebokse har lidt længere leveringstid. Dette skyldes at alt skal designes og laves i hånden og for at sikre den bedste kvalitet bruger vi ekstra tid på detaljerne.

Du kan altid kontakte os på info@minimooh.com og fortælle os at du ønsker at ændre leveringsadressen. Det er dog kun muligt hvis pakken ikke er sendt afsted endnu.

Alle lagervarer sendes afsted samme dag eller dagen efter afhængig af hvad tid den bliver bestilt på dagen.
På bestillingsvare er det desværre ikke muligt, da de designes og produceres efter modtaget bestilling og produktionstiden minimum er 2 dage afhængig af produktet.

Vi tager imod Mobilepay, Dankort, Visa, Mastercard og Epay

Hvis du har et gavekort du gerne vil bruge til betaling, så kan du bruge det ved check out og i kassen. Du skal indtaste dit gavekortkode i feltet ‘Rabatkupon’ og så vil beløbet blive fratrukket din ordre. Har du brug for hjælp kan du altid kontakte os.

Da bestillingsvare såsom mindebokse er lavet specielt til den enkelte kunde, accepterer vi ikke returnering. Hvis du afgiver en ordre og af en eller anden grund har brug for at annullere, har du 2 timer til at kontakte os for at gøre det fra bestillingstidspunktet. Andre produkter der ikke har personlig information på er der fuld returret på inden for 14 dage.

For returnering skal du skrive til info@minimooh.com.

Har du stadig spørgsmål?

Kontakt os venligst for mere information.

info@minimooh.com