Spejle til børneværelset

Er du på udkig efter det helt perfekte spejl til børneværelset, så er du kommet til den helt rigtige side. Her finder du søde og unikke børnespejle, der både er praktiske og dekorative. Vores spejle er brudsikre da de er lavet i akryl, der ikke går i stykker, hvis det ryger på gulvet. Hæng spejlet over puslebordet, så din baby kan ligge og kigge på sig selv. Et spejl kan nemlig være med til at stimulere baby. Det er en god hjælp til at få baby til, at ligge på maven og træne nakken. Du kan også bruge det i børneværelset til det lidt ældre barn, der elsker at spejle sig. Spejlet kan også bruges dekorativt på børneværelset sammen med små billeder eller hylder, så du skaber en flot look på væggen.

Find det rigtige spejl

Det er ikke altid helt let, at finde det helt rigtige spejl til en baby, men hos Mini Mooh, har du god mulighed, for at finde det helt rette spejl du er på udkig efter. Vi har et bredt udvalg af spejle til enhver smag og ethvert børneværelse.

Børneværelset er et meget specielt rum, fordi dit barn har mulighed for, at opleve og udforske verden her for første gang. Derfor er rummet fyldt med finurlige former og smukke farver, der vil begejstre barnets interesse. Det er meget vigtigt, for at dyrke børns kreativitet fra starten. Vores spejle er med til at gøre lige netop dette.

Se spejlene i shoppen

SPEJL SOM DEKORATION I BØRNEVÆRELSET

Børneværelset er et meget specielt rum, fordi dit barn har mulighed for, at opleve og udforske verden her for første gang. Derfor er rummet fyldt med finurlige former og smukke farver, der vil begejstre barnets interesse, hvilket er meget vigtigt, for at dyrke børns kreativitet fra starten og det er lige det at vores spejle er med til at gøre.

Babyspejlet hos Mini Mooh, er populære til børneværelset. Babyspejlene er lavet af 5 mm tyk træ og spejlet er lavet af akryl og har ingen skarpe hjørner. Akryl er den sikreste løsning til børn, da det ikke går i stykker, hvis barnet uheldigvis taber det.

Du har mange valg, når det kommer til valg af et design til et spejl hos os. Vi har designs i form af bil, sommerfugl, bjørn, bjerg og meget mere. Vi fornyer og udvider konstant vores sortiment, så der fortsat vil være noget til enhver smag, der bedst passer til dit barns værelse. Spejlene er gode til både pigeværelser og drengeværelser.

VÆLG ET SPEJL TIL AT UDFORDRER OG STIMULERE DIN BABY

Det er en rigtig god idé at vænne baby til at ligge på maven, gerne helt fra starten af. Det kan man med fordel gøre ved hjælp af et af vores spejle, der fanger babyens blik med de forskellige figurer. For når baby løfter hovedet, er det med til at styrke ryg- og nakkemuskulaturen. Med god træning vil kroppen blive mere stabil, og med som tiden går, kan baby selv holde sit hoved og senere sidde op og holde ryggen og balancen. Husk dog at det i starten skal gøres kort tid af gangen indtil baby selv kan holde hovedet oppe og styre det.

Spejlet er et rigtig godt redskab, når det kommer til at stimulere og træne din baby. Barnet kan nemlig ligge på maven og blive underholdt af sit spejlbillede, derved får baby trænet sin nakke og giver det styrke.