Gave til babyshower

Se alle produkter

Babyshowers er en vidunderlig måde at fejre kommende forældre og hjælpe dem med at fylde op på alt, hvad de har brug for for at byde en ny baby velkommen. Mens nogle forældre allerede har oprettet en ønskeliste,  så er der masser af andre ideer og klassiske gaver (både store og små) at overveje til din næste baby shower-gave.

Det er nemt at udvælge en sød babyshower gave, men ofte er de mest elskede gaver dem, der er mest nyttige for forældre eller dem der har et personligt præg. 
Her er de bedste babyshower gaver, uanset om du leder efter praktiske eller sentimentale valg.

 

Spejl til børneværelset

Giv et spejl i gave til babyshower. De fine spejle har mange fordele og funktioner og garantere en hyggelig stund for både barnet og forældre ved puslebordet eller i børneværelset.

Sæt et fint spejl op på børneværelset, som matcher de andre møbler og legetøjet. Spejle til børn findes i mange fine modeller og er en fantastisk indretningsdetalje, der måske kan pyntes og gøres til barnets helt eget.

Giv den kommende baby et unikt spejl på børneværelset, der matcher resten af rummet og legetøj. Vi har børnespejle i mange flotte modeller og det er en skøn indretningsdetalje, der kan dekoreres og laves om til barnets eget spejl.

Vores spejle er lavet af træ samt akryl, som betyder at der ikke er nogen skarpe hjørner og det kan ikke gå i stykker hvis det nu blev tabt eller kastet med, og det er dermed den mest sikre løsning for barnet og giver forældrene en ro i maven.

Se spejle

Mindeboks til barnets første år

Hvis du leder efter en personlig gave til babyshower, så kan man ikke gå galt i byen med vores mindeboks. Mindeboksen kan fyldes med forskellige minder fra barnets opvækst – deres første outfit, yndlings bamsen, milepælskort, første sut og alt andet der er mindeværdigt. Det er en meget personlig gave hvor der blandt andet kan stå navn og fødselsdato og som barnet  også kan få glæde af når h*n bliver ældre og kan i genopleve alle de særlige minder. Minderne opbevares sikkert i denne søde og skræddersyede mindeboks.

Vi har mange forskellige designs og farver at vælge imellem.

Se mindebokse

Milepælskort til det barnet første år

Sød og personlig gave til babyshower.  Milepælskortene gør det muligt at følge med i barnets udvikling fra måned til måned, samt ved andre vigtige begivenheder i det første leveår. 

Vores Milestone Discs er ekstremt nemme at bruge. Tilføj blot en af vores kærligt designede Wooden Baby Milestone Discs til din babys første uger, første præstationer eller første begivenheder, og tag et billede for at fange den uforglemmelige milepæl, du kan dele med din familie og venner.

Se milepælskort

Stadig i tvivl om gaven?

Giv et gavekort i gave. Så kan gavemodtageren selv vælge hvad de lige præcis ønsker til deres lille barn.