Lille spejl på væggen der…

Hvorfor babyer elsker spejle

En af grundene til, at babyer elsker spejle, er fordi de elsker ansigter. Det er derfor, dit spædbarn ser på dig og nyder bøger med ansigter.

Din baby nyder at interagere med den “anden baby”, de ser i spejlet. De aner ikke, at babyen der ser tilbage på dem, faktisk er en afspejling af dem selv. De kan blive ved med at pludre, tale og grine med dette mystiske barn. Så når baby er omkring 18 måneder gammel, begynder det at gå op for dem, at spejlingen i spejlet tilhører dem.

Spejle er også sjove fordi lyset, skyggerne og bevægelsen, der reflekteres, er fængslende, når du er uendeligt nysgerrig på verden.

Se vores udvalg af spejle

Hvordan spejle understøtter dit barns udvikling

Spejle vækker nysgerrighed og motiverer de små til at lære og øve færdigheder. Lad os tage et kig på flere udviklingsområder, hvor spejle kan spille en understøttende rolle:

Mave tid

I mavetiden kan et spejl motivere din baby til at løfte hovedet, holde det oppe og se sig omkring. For babyer, der græder i protest, hver gang de lægges ned på maven, kan det at placere et sikkert spejl foran dem (mere om spejlsikkerhed nedenfor) fange og holde deres interesse så det skaber en hyggelig tid på maven.

Synet

Spejle understøtter visuel sporing, når din baby ser refleksioner af bevægelige ting. Det kan være hendes egne kropsbevægelser, familiens kæledyr, der går gennem rummet, eller at du sidder ved siden af ​​baby og de kan se dig gennem spejlet.

Finmotorik

Spejle inspirerer babyer til at række ud, klappe og pege. Når de er i stand til at gribe genstande, understøtter leg med et håndholdt spejl hånd- og finmotorik, når de holder og flytter spejlet for at fange forskellige visninger af deres omgivelser.

Hånd-øje koordination

Tiden foran spejlet hvor de rækker ud, klapper og peger er med til at styrke din babys hånd-øje-koordination.

Grovmotorisk

Spejle kan opmuntre babyer til at rulle, sidde op, kravle, stå osv., simpelthen fordi de ønsker at komme tættere på refleksionen.

Koncentrationsevne

Spejle har en tendens til at fange og fastholde din babys blik. Jo længere barnet fokuserer på noget, jo mere bliver koncentrationsevnen udviklet.

Selvbevidsthed

I omkring en alder af 18 måneder vil det gå op for din lille, at barnet, der ser tilbage på dem i spejlet, faktisk er dem selv. For at teste dette, prøv det trick, forskerne bruger: Dup noget på barnets ansigt (som børnesikret maling) og se, hvordan reaktionen er. Hvis hbaby rører ved spejlet, tror barnet, at dets refleksion er en anden baby; hvis barnet rører ved sit eget ansigt, indser baby, at spejlingen er dens egen.

Sprog og følelsesmæssige færdigheder

Spejle er en kreativ måde at bruge efterligning til at undervise i ordforråd, bevægelser og følelsesmæssige begreber.

Sådan vælger du et sikkert spejl til dit barn

Hvis du er bekymret for at bruge traditionelle glasspejle til dine børn, så overvej at vælge akryl i stedet. Akrylspejle er helt børnesikre. Det er et hygiejnisk materiale, som kan tørres af, og derudover er akryl 10 gange stærkere end glas.

Når akryl går i stykker, splintres det ikke i mange stykker som glas. I stedet vil akryl snappe ind i et par større, stumpe segmenter, som er nemme at få øje på og bortskaffe, hvilket fører til færre snitsår og skader.

Alle vores spejle er lavet på akryl som er limet fast på en træform. Derfor er den ekstra sikker, da spejlet ikke kan bøjes eller bides i så det knækker.

Se vores udvalg af sikre spejle til babyer og børn.

Gå til spejle

Opsummering

Se vores udvalg af spejle til puslebordet og børneværelset
249,00kr.
289,00kr.
329,00kr.
289,00kr.
289,00kr.
299,00kr.
Spar 50%
Vis
Ikke på lager
Original price was: 199,00kr..Current price is: 99,00kr..