En lille tur på savannen

Sådan designer man et safari børneværelse

Det er nemt at lave et børneværelse med safari tema – selvom det godt kan se meget indviklet og svært ud. Safari tema er et godt valg for børn, der er elsker store dyr og den vilde natur.

Der er mange tilbehør og muligheder tilgængelige, som kan integreres i et safari-tema soveværelse, som hjælper med at fuldende looket. Hvis du undrer dig over, hvordan du designer et børns safari-soveværelse, vil følgende tips forhåbentlig gøre det lettere for dig at skabe et hyggeligt safari børneværelse.

Hæng safari-tema-kunstværker på væggene

Hæng safari-tema-kunstværker på væggene

Når du skal vælge kunst på væggen, så kan du overveje vægmalerier med dyreprint eller safari-tema, tapet med dyr eller wall stickers. Hvis du virkelig skal flotte dig, så kan du få en kunstner til at male et safari-tema på en af ​​væggene. Vægmalerier kan omfatte tropiske planter, blomster og træer samt løver, zebraer, elefanter og giraffer. Vægkunst fremhæver øjeblikkeligt temaet. Du kan købe print, der forestiller junglescener og dyr, eller blot klippe billeder ud, du kan lide, fra magasiner og bøger og indramme dem.

Tilføj et par bamser, såsom løver, elefanter og zebraer

Bamserne kan placeres på sengen, en stol eller gemt i et hjørne. Inkorporer tilbehør som net, kikkerter og puder med dyreprint for at tilføje til samlingen. Bamserne skaber en hyggelig stemning og gør at temaet bliver lidt mere “levende” og hvilket barn elsker ikke at være omringet af bamser.

Planter og træer

Græns rummet af store bladplanter for at skabe en følelse af at være indelukket eller gemt ind i junglen. Planter og træer kan være ægte, falske eller malet på væggene. Tropiske planter som banan- og gummitræer tilføjer et drama og dybde.

Inkorporer tæpper og belysning, der afspejler temaet

Tæpper og belysning kan også tilføjes til safari-temaet. Afrikansk-inspirerede tæpper vil være et rigtig godt valg, hvis man ønsker en mere rigtig safari stemning.

Et børneværelse skal altid have noget belysning og en natlampe er ofte et hit hos børnene, da det skaber noget hygge og ro til sengetiden. Derfor vil det være oplagt at finde en natlampe formet som et dyr fra savannen. Hvis du allerede har rigtig mange dyr i værelset, så kan du med fordel vælge en lampe formet som et træ eller en lampe i rattan.

Glem ikke vægfarven

For at give safari temaet lidt dybde og varme, så vil det være oplagt give en af væggene en farve. Safari temaer kan variere meget i farve. Det kan være alt fra jordnære farver, såsom brun og sand farvet eller grønne natur farver.

Brug naturlige materialer

Naturmaterialer som læder, træ, rattan og bambus fungerer bedst i et jungle-safari soveværelse og tilføjer øjeblikkeligt en følelse af autenticitet. Dette kan opnås ved brug af møbler og indretning såsom trommer, bambus lampeskærme, vævede kurve og planter. Vi har mindekasser med dyr på såsom denne mindekasse med elefant motiv. 

Skab blikfang på væggen

Skab en blikafangene væg til at være et omdrejningspunkt i rummet med f.eks. træindrammede spejle, billeder af eksotiske fugle og vandfald, stammekunst og afrikanske masker. Du kan se vores giraf spejl her eller vores elefant spejl.

Se vores udvalg af spejle til puslebordet og børneværelset
249,00kr.
289,00kr.
329,00kr.
289,00kr.
289,00kr.
299,00kr.
Spar 50%
Vis
Ikke på lager
Original price was: 199,00kr..Current price is: 99,00kr..