Baby mindeboks

329,00kr.479,00kr.

Gem alle barnets vindunderlige minder i denne søde mindeboks.

  • Unikt håndlavet design
  • Opbevar minderne sikkert i mange år
  • Vælg mellem flere forskellige farver
  • Skriv en personlig hilsen inde i låget
Vælg mellem to størrelser:
    • Medium 34x24x12cm
    • Large 40x30x14cm
Dato skrives i samme format som på designet. Produktionstid 2-7 dage

30 characters left

  • Tilvalg pris: 0,00kr.
  • Produkt pris: 329,00kr.
  • Total: 0,00kr.

Oplev vores eksklusive håndmalede baby Mindeboks – En magisk gave til dine mest dyrebare minder

Velkommen til MiniMooh, hvor vi er stolte af at præsentere vores håndmalede baby mindeboks – en vidunderlig måde at bevare og fejre de mest dyrebare øjeblikke fra dit barns tidlige år. Hver mindeboks er omhyggeligt håndmalet af talentfulde kunstnere, hvilket gør hver boks unik og fuld af personlighed.

Fordele ved vores håndmalede Baby mindeboks

1. Unikt håndværk: Hver baby mindeboks er håndmalet med kærlighed og omhu, hvilket sikrer, at du får en helt unik og personlig boks.
2. Kunstnerisk design: De smukke og detaljerede designs gør mindeboksen til en ægte kunstgenstand, der vil pryde ethvert børneværelse.
3. Holdbar kvalitet: Fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at dine minder bevares sikkert og i perfekt stand gennem årene.
4. Personlig tilpasning: Gør mindeboksen endnu mere speciel ved at tilføje dit barns navn, fødselsdato eller en personlig besked.

Hvorfor vælge en håndmalet baby mindeboks?

1. Bevar værdifulde minder: Saml alle de særlige minder fra dit barns tidlige år – fra første tand og hårlok til fotos, tegninger og små gaver.
2. Unik gaveidé: Vores håndmalede baby mindeboks er en perfekt gave til nybagte forældre, barnedåb, fødselsdage eller som en særlig overraskelse.
3. Æstetisk appel: Med sit kunstneriske design bliver mindeboksen en smuk dekoration i dit hjem, der kan beundres af alle.
4. Skab traditioner: Start en familie tradition ved at bruge mindeboksen til at samle minder, der kan overleveres fra generation til generation.

Bestil din mindeboks i dag

Gør dit barns minder endnu mere specielle med vores unikke håndmalede baby mindeboks. Besøg vores online shop, hvor du nemt kan bestille din egen mindeboks og få den leveret hurtigt og bekvemt lige til din dør. Med vores brede udvalg af designs kan du finde den perfekte boks, der matcher dit barns personlighed og stil.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp til at vælge den perfekte mindeboks? Vores venlige og hjælpsomme kundeservice står klar til at assistere dig. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe en smuk og meningsfuld samling af minder.

Se alle vores mindekasser til børn her 

Gør det nemmere at gemme de unikke minder i en mindeboks

Med vores unikke mindebokse kan du være sikker på at få en boks der vil være i familien i mange år fyldt med mange minder. I den hektiske hverdag som mange familier oplever i dag, så skal det være nemt at bevare de minder, livet giver især alle de minder som et barn kommer med. Vi ved at i en travl hverdag, så er der ikke meget tid tilovers til at lave albummer, ringbind og lignende. Vi ved også at den dårlige samvittighed tit kryber sig ind over at man ikke får gemt de minder og milepæle ens børn har såsom, tegninger, perleplader, billeder, første sut osv. Gem minderne på en enkel og smuk måde. Mindeboksene kan også specieldesignes og navngives lige som man ønsker. F.eks. kan man i stedet for navnet eller datoen skrive noget som har betydning for en selv. Hvis du ønsker at skrive andet end et navn, så er det også muligt. Udfyld det blot i feltet ‘Navn’. Måned på dato bliver som standard skrevet i bogstaver, ønskes det skrevet i tal bedes du skrive det som bemærkning ved kassen. Mål: 33 x 24 x 12 cm Se vores udvalg af mindebokse her Obs! Farven på boksen kan varierer en smule fra virkeligheden grundet skærmfarve og belysning. Vores mindekasser er håndlavet og vi kan ikke garantere at designet er 100% centreret - det giver produktet sin charme og unikhed.  
Vælg størrelse

,

Vælg farve

, , , , , ,